Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

 Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

 Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

Hyaluronpen

Hyaluron pen

Nya Generationens Fillers

Hyaluronpen är en ny trend och revolution i den snabbt växande skönhetsbranshen, vi kan nu gå in i huden med riktiga fillers helt utan nålar!

Vad är skillnaden med Hyaluron pen och fillers med nålar?

Skillnaden med Hyaluronpen och fillers med injektioner är att med Hyaluronpen kan vi använda max 27mg/g korslänkad fillers som går från epidermis till dermis, medans fillers med spruta kan använda högre koncentration HA ( hyaluronsyra) för tex. djupare penetration till djup dermis, vilket också kräver medicinsk kompetens.

För vem passar Hyaluron pen?

Hyaluron pen är en lösning för nålrädda personer och passar dig som eftersträvar naturliga resultat och som vill få ökad volym och mer yngre utseende.

Hur fungerar den?

Den arbetar med en kraft på 300 m/s så öppnas en liten kanal i huden och för direkt in fillern. Den fördelas jämnt och bildar inga klumpar.

Är metoden säker?

Ja, det är en säker metod som inte ger några bestående biverkningar

När ser man resultatet?

Resultatet syns omedelbart och det tar några dagar för fillern att fästa sig på plats.

Hur känns behandlingen?

Behandlingen är helt smärtfritt och ingen bedövning behövs.

Vilka användningsområden kan man göra med hyaluron pen?

Mycket kan göras, fylla läppar, minska rynkor och linjer, hudrevitalisering, näskorrigeringar, fett och cellulitbehandling mm.

Med Hyaluron pen kan vi ge ökad volym för läppar, rynkor och linjer med riktiga fillers.

Man kan också tillämpa serum med hyaluron pen för t.ex. reducering av fett, dubbelhaka, pigmenteringar, ytliga kärl och mycket mer.

Hur länge håller Resultatet?

Hållbarheten beror på typ av fillers som används de flesta håller 6-9 månader men bäst brukar vi säga 4 till 6 månader eftersom personer kan ha olika livstil och förutsättningar.

Hur många behandlingar behövs?

För volymfillers görs oftast en behandling,vill man ha längre hållbarhet kan behandlingen upprepas efter ca 4 till 8 veckor därefter görs underhållsbehandlingar efter 6 månader.

När man vill göra hudrevitalisering/skinboosters används filler med lägre koncentration HA och en kur består av 3 ggr med två veckor till 4 veckors mellanrum.

Finns det några biverkningar och risker med behandlingen?

Kunder som någon gång har fått en allergisk reaktion bör alltid meddela terapeuten om det i förväg. Risken finns att man kan få en allergisk reaktion, vilket beror på ämnen från t.ex filler eller serum även om produkten är CE märkt som kan vara från mild till mycket svår i svåra fall rekommenderas kunden att omedelbart uppsöka akut läkarvård.

Eventuella normala och tillfälliga biverkningar som kan hända är svullnad, blåmärke, rodnad och ödem i det behandlade området

Det är även mycket viktigt att hålla god hygien vid och efter behandlingen för att förhindra infektionsrisker och alltid använda sterila engångskapslar.

Vad ska man tänka på inför behandlingen?

En konsultation genomförs innan behandlingen för att säkerställa att du är mottaglig för behandling och inte har några mediciniska förhinder, man bör undvika att konsumera blodförtunnande mediciner, omega 3 alkohol minst 24 h och rökning samma dag.

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Efter behandling ska du inte konsumera alkohol, sola, eller utsätta kroppen för värme i som till exempel basta, ta långa varma duschar, utföra värmeyoga eller på annat sätt vistas i miljöer där de blir exponerade till högre temperaturer, eller annan stress för kroppen och undvika hård träning i minst två dygn efter behandlingen.