Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

 Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

 Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

KEMISK PEELING

Vad gör kemisk peeling?

Du som har en ojämn hudton, solskador, underliggande orenheter, acne eller du som känner dig grå och glåmig. Du som önskar en mjuk fin hud med en strålande lyster och en jämnare hudton.

Vem kan inte göra en kemisk peeling?

  1. Gravida
  2. Du som genomgår medicinsk aknebehandling
  3. Har öppna sår/synliga hudskador (herpes)
  4. Använt hårborttagningsmedel eller vaxat ansiktet den senaste veckan
  5. Gjort en laserbehandling de senaste månaderna (IPL den senaste veckan)
  6. Retinolanvändare (Gör uppehåll med din retinolprodukt innan din AHA behandling)

Hur går behandlingen till?

Vi börjar med en personlig hudanalys för att anpassa behandlingen efter din hudtyp och dina behov. Din hud rengörs och förbereds, kemiska peelingen appliceras och tvättas av efter några minuter. Antioxidant appliceras och sedan en antiinflammatorisk lugnande mask. Du får personlig produktrekommendation.

Vad använder vi för peeling?

Vi använder oss av kemisk peeling från SkinCeuticals som är framtagna för att bibehålla och återställa hudens hälsa. Dessa exfolierande produkter hjälper det yttersta hudlagret att byggas upp på nytt och ny frisk hud uppenbarar sig.

Att tänka på efter behandlingen?

Man kan bli lite rodnad i huden efter behandlingen. Samma dag ska man undvika att sminka sig och låta huden vila. Dagarna efter behandlingen kan man fjälla/tappa döda hudceller i olika grad. Applicera rekommenderade produkter hemma för bäst resultat. Undvik direkt solljus under din kurbehandling och veckorna efter behandling, var noga med solskydd.