Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

 Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

 Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

MICRO-NEEDLING

MICRO-NEEDLING

Med sterila engångs nålar skapar upp till 1300 mikrostick i huden (per sekund). Detta skapar en kollagenstimulerande effekt djupt nere i huden samt små kanaler som ökar hudens upptagningsförmåga av fukt och näring.

  • Huduppstramning och föryngring
  • Lyster
  • Släta ut fina linjer och rynkor
  • Minska porer- micro toxin
  • Minska ärr (acne ärr, kirurgiska ärr, brännskador)
  • Hudbristningar
  • Pigment reducering 

 

Microneedling är en populär metod som passar för att behandla många olika hudproblem. Behandlingen går ut på att orsaka en kontrollerad skada i huden för att trigga igång den naturliga reparationsprocessen. Då sätter nämligen produktionen av kollagen fart, ett av hudens allra viktigaste proteiner och hudens struktur och kondition förbättras.

Den nya versionen av microneedling är helt digital. Den kan jämföras med andra metoder som använder sig av laser men med mycket färre biverkningar samt förmågan att utföras på alla olika hudtyper och hudfärger. 16 tunna medicinska engångsnålar hjälper till att slussa ned uppbyggande och näringsrika serum i huden. På ett smärtfritt och effektivt sätt skapas tusentals mikrokanaler ner i din hy för nålarna att arbeta i. Resultatet blir jämnt, och eftersom kanalerna är så minimala reduceras smärtan till i princip obefintliga nivåer.

När de små hålen skapas sätter hudens naturliga reparationsprocess i gång och huden förbättrar själv sin spänst, lyster och kondition.

Vi rekommenderar alltid att starta med en kostnadsfri konsultation för att gå igenom dina önskemål och skapa en individuell behandlingsplan för din problemhy. Vanligtvis behövs en kur på 3–6 behandlingar men det beror lite på hudens kondition och tillstånd. Varje enskild behandling varar i 50 minuter. Vi rekommenderar att genomgå behandling med 2–8 veckors mellanrum. Tiden skiljer sig lite beroende på vad din personliga behandlingsplan säger.