Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

 Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

 Vendelsömalsvägen 203, 13666 Vendelsö

    073 21 80 970

Lash lift

LASH LIFT & FRANS- OCH BRYNFÄRGNING

Formade, välskötta och färgade ögonbryn och fransar kommer att förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet. Vi hjälper dig att få naturligt vackra böjda ögonfransar som håller sig över längre tid. Eller om du vill färga dina ögonbryn och fransar vackra tar vi hand om och hjälper dig på ett professionellt sätt. 

I vår Lash liftbehandling böjer vi upp dina egna ögonfransar från roten. Resultatet blir att ögonfransarna ser längre ut och dina ögon kommer att ge ett piggare intryck. Lash lift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning och med ett mindre underhåll. 

För att ge din Lash liftbehandling en extra boost använder vi Keratin som förbättrar ögonfransens elasticitet samt stärker strået inifrån och minimerar risken att det bryts av. Resultatet blir att Lash lift behandlingen håller sig över längre tid. Lash lift fungerar endast på naturliga fransar, ej extensions.

Gör regelbundet en Lash lift behandling så somnar och vaknar du alltid lika vacker.

HUR GÅR EN LASH LIFT BEHANDLING TILL

Innan vi startar din behandling går vi igenom dina önskemål hur mycket du vill böja dina fransar och vilka förutsättningar som finns för just dig. Om du vill färga dina ögonfransar tar vi även fram vilken färgton som du vill vill ha på dina fransar. 

Vi använder oss av en silikonspole som läggs ovanpå ögonlocken. Därefter böjs dina fransar varsamt runt silikonspolen och fästes. Sedan appliceras två olika vätskor som gör att dina fransar blir vackert böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna och ev brynen färgas för att förstärka intrycket av din Lash lift ytterligare. 

Som sista del i Lash liftbehandlingen applicerar vi ett vårdande serum med Keratin på dina ögonfransar. Keratinet stärker, förlänger och ger dina fransar en fin lyster. Vi erbjuder dig även möjlighet att köpa med serumet för fortsatt bruk hemmavid.

FÖRE DIN LASH LIFT

För att vi skall uppnå bästa resultat med din Lash lift behandling bör du komma till oss utan smink runt ögonen. Tänk även på att ta ut eventuella linser samt att inte använda vattenfast mascara 48 timmar innan behandlingen. 

Då vi inte gör en fransförlängning beror resultatet naturligtvis mycket på hur dina egna fransar ser ut och dess längd. Är du osäker på om du har tillräckligt långa fransar kontakta oss innan så kan vi tillsammans avgöra om behandlingen passar dig.

EFTER DIN LASH LIFT

Tänk på att inte använda mascara eller blöta fransarna under det första dygnet efter din behandling. Det kan leda till att resultatet försämras. Var varsam och gnugga heller inte fransarna under det första dygnet. 

Använd ingen make-up remover eller oljeprodukter runt ögonen eller på fransarna under de kommande 48 timmarna. Det kan tyvärr finnas risk för att frans-permanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form om inte detta följs.

 

HUR LÄNGE HÅLLER LASH LIFT

En Lash lift håller i cirka 6–10 veckor beroende på hur snabb växtcykel på fransarna du har. 

Om du vill behålla dina böjda ögonfransar rekommenderar vi en ny Lash lift efter 6–10 veckor. 

Färgen på ögonfransarna mattas vanligen av något efter 4-6 veckor men vill du förbättra färgen med en fransfärgning kan du göra det utan risk att förstöra effekten på din Lash lift.